Palvelut

Korjausrakentaminen

Palvelemme asiakkaitamme kaikentyyppisissä ja kokoisissa rakennusteknisissä ongelmissa. Tunnemme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen huolet sekä tiedämme että pienikin asia saattaa pilata yksittäisen osakkaan päivän.

Urakoimme:

  • putkiremontit/linja saneeraukset
  • huoneistoremontit
  • tilamuutokset
  • julkisivukorjaukset/parvekkeet
  • vesikattokorjaukset
  • märkätilakorjaukset


Niin pienet kuin suuretkin kiinteistö korjaukset kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Teemme vuositasolla satoja pienkohdekorjauksia taloyhtiöille. Työt hoidamme ns. avaimet käteen eli me hoidamme myös LVIS puolen hommat. Tuntityöstä taloyhtiö saa aina eritellyn laskun ja tarvittaessa raportin kuvineen mitä tehty ja minkä takia.

Jos etsit laadukasta vaihtoehtoa taloyhtiösi tai kiinteistösi kunnostamiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä jo tänään!

Vahinkosaneeraus

Japira-Rakennuspalvelu Oy on vahinkosaneerauksen luotettava ammattilainen. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti vahingon sattuessa.

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistamme kestävän ja laadukkaan lopputuloksen. Kun vahinko yllättää – soita meille niin hoidamme kotisi tai liiketilasi kuntoon asiantuntevasti!

Remontit

Meiltä remontit jokaiselle kodin tai liiketilan neliölle!

Niin pienet kuin suuretkin kodin muutokset kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Remontoimme vuosittain satoja kohteita. Meiltä voit tilata remontin koko huoneistoosi tai vaikka vain tapetoinnin yhteen huoneeseen. Työt hoidamme ns. avaimet käteen eli me hoidamme myös LVIS puolen hommat. Osakehuoneistojen remonteissa hoidamme remonttisuunnitelmat taloyhtiölle hyväksyttäväksi. Muistathan myös kysyä kotitalousvähennys oikeudestasi.

Meiltä kaikki remontoimisen palvelut saman katon alta.

Keittiöremontit

Japira-Rakennuspalvelu Oy tekee keittiön kotisi sydämeksi juuri sinun toiveidesi mukaan. Keittiöremonttia tehdessä kannattaa valita urakoitsija huolella. Jokainen neliö tulee käyttää oikein, jotta kokonaisuus on käytännöllinen ja ennen kaikkea palvelee sinua useita vuosia.

Suunnittelemme yhdessä toimivan ja kukkarollesi sopivan ratkaisun. Halutessasi saat kauttamme myös 3D luonnos kuvat uudesta keittiöstäsi.

Kylpyhuoneremontit

Kodin kalleimpiin neliöihin kohdistuva kylpyhuoneremontti kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Kokonaisuuden tulee kestää ja säilyttää arvonsa vielä vuosien päähän.

Kun haluat kylpyhuoneen joka on kaunis myös pinnan alta ota yhteyttä ja varaa maksuton arviokäynti!
Arviokäynnillä sovimme yhdessä mitä kylpyhuoneelle tehdään. Remontista tehdään kirjallinen tarjous, josta selviää mitä remontti sisältää. Avaimet käteen -kylpyhuoneremontti sisältää aina kirjallisen tarjouksen, sopimuksen ja takuutodistuksen. Takuuaika on kaksi vuotta. Halutessasi saat kauttamme myös 3D luonnos kuvat kylpyhuoneestasi.

Remontin aluksi suojaamme kotinne sopimuksen mukaan. Kylpyhuoneen purkutyö tehdään alipaineistettuna jotta pölyä tai mikrobeja ei kulkeutuisi asuttaviin tiloihin.

Purkutyön jälkeen rakenteille suoritetaan alkutilanne pintakosteusmittaus jotta voimme varmistua rakenteiden olevan kunnossa. Kosteusmittauksiin ja vesieristyksiin meiltä löytyy VTT:n henkilö sertifioimat tekijät. Yrityksellämme on jo yli 15 vuoden kokemus onnistuneista kylpyhuoneremonteista.

Saunaremontit

Japira-Rakennuspalvelu Oy on tehnyt kaiken tyyppisiä saunoja, pienistä huoneistosaunoista isoihin edustussaunoihin, keskelle kaupunkia ja Airiston merimaisemaan.

Remonttien lisäksi rakennamme saunatiloja mm. taloyhtiöihin.

Huoneistoremontit

Kaipaako asuntosi pinnat uudistusta. Kauttamme saat niin sisutussuunnittelijan miettimän upean kokonaisuuden kuin yhden huoneen perus ehostuksen.

Scroll to Top