Yritys

Japira-Rakennuspalvelu Oy on 1996 perustettu hämeenlinnalainen rakennusalan yritys. Yrityksemme toimialaan kuuluu kaikki rakennusalaan liittyvä toiminta. Kauttamme saat siis perus rakentamispalveluiden lisäksi niin LVIS palvelut kuin apua sisutussuunnitteluunkin. Päätoimialueemme on Hämeenlinna ympäristökuntineen.

Rakennusliikkeemme omaa työkokemusta Suomalaisesta rakentamisesta 50-luvulta lähtien yhdistettynä tämän päivän Ammattikorkeakoulutasoiseen koulutukseen. Kouluttaudumme aktiivisesti sekä työnjohdon että työntekijöiden osalta kohtaamaan huomispäivän kriteerit jo tänään. Palkkalistoillamme on keskimäärin 25 työn suorittajaa (kirvesmiehiä, maalareita, laattamiehiä,) sekä 4 työnjohtajaa ja sihteeri. Henkilökuntamme muodostuu paikallisista ammatillisen koulutuksen omaavista ammattilaisista.

Johtolankanamme on rakentaa ja korjata rakennuksia jotka ovat käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin.

Laaja-alaisen rakennustuntemuksen vuoksi olemme tunnettuja korkeatasoisesta korjausrakentamisesta. Vuosien saatossa olemme korjanneet lukuisia kosteusvaurioituneita rakennuksia ja asuntoja sekä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tutkineet kosteusvaurioiden syitä ja tapoja niiden uusiutumisen ehkäisemiseksi.

Kosteusvaurioiden korjauksessa haluamme aina ensin selvittää ja eliminoida kosteusvaurion aiheuttajat ennen korjaustoimenpiteitä.

Osaaminen korjausrakentamisessa on myös kasvattanut ammatillista näkemystämme uudistuotannossa. Tutkittuamme ja korjattuamme kymmeniä erityyppisiä rakennevirheen tms. aiheuttamia vaurioita pystymme ennalta ehkäisevästi löytämään myös uudisrakennuksen akilleen kantapäät.

Me emme juokse rakentamisessa kilpaa kellon kanssa vaan annamme rakenteiden kuivua kunnes raja-arvot on selvästi alitettu.

Jos etsit laadukasta vaihtoehtoa rakentamiseen ota yhteyttä jo tänään!

Jarkko Hyvärinen
Toimitusjohtaja
Japira-Rakennuspalvelu Oy